![]() | Up a level |
Ладиженська, Р.С. and Усіна, А.І. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». [Teaching Resource]
Ладиженська, Р.С. and Усіна, А.І. and Влащенко, Н.М. (2007) Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892). [Teaching Resource]
Осинцев, О.Є. (2008) Методичні рекомендації до проходження ознайомлювальної практики (№939). [Teaching Resource]
Писаревський, І.М. and Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи». [Teaching Resource] (In Press)