Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: Л | О | П
Количество объектов на этом уровне: 4.

Л

Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. (2007) Методичні вказівки до комплексної практики з фаху освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». [Образовательные ресурсы]

Ладиженська, Р.С. и Усіна, А.І. и Влащенко, Н.М. (2007) Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892). [Образовательные ресурсы]

О

Осинцев, О.Є. (2008) Методичні рекомендації до проходження ознайомлювальної практики (№939). [Образовательные ресурсы]

П

Писаревський, І.М. и Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи». [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)

Этот список был создан Fri Jul 28 20:09:02 2017 EEST.