A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892)

Ладиженська, Р.С. and Усіна, А.І. and Влащенко, Н.М. (2007) Методичні вказівки до ознайомлювальної та технологічної практик освітньо кваліфікаційного рівня «бакалавр» (№892). [Teaching Resource]

[img] Microsoft Word
212Kb

Abstract

для студентів спеціальності «Готельно- ресторанна справа» галузі знань 1404 – «Сфера обслуговування»

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business
ID Code:3436
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:12 Feb 2008 14:25
Last Modified:16 Jan 2012 09:44

Repository Staff Only: item control page