A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Quality management products and services in the hospitality sector"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Д | П
Number of items at this level: 5.

Д

Давидова, О.Ю. and Писаревський, І.М. and Ладиженська, Р.С. (2012) Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві: навч. посібник. Харківська національна академія міського господарства. ISBN 978-966-695-261-8

Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

П

Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. (2015) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

This list was generated on Wed Aug 21 03:29:53 2019 EEST.