A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Technology products restaurant industry"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: З | С
Number of items at this level: 3.

З

Золотухіна, І.В. and Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4, 5 курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Золотухіна, І.В. and Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4,5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

С

Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

This list was generated on Wed Jun 26 19:30:14 2019 EEST.