A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи»

Писаревський, І.М. and Александрова, С.А. (2007) Методичні вказівки з організації державних екзаменів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на здобуття кваліфікації «бакалавр з готельно-ресторанної справи». [Teaching Resource] (In Press)

[img] Microsoft Word
276kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities (according to old ciphers of training) > 6.050400 - Tourism
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business
ID Code:4508
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:24 Mar 2008 10:08
Last Modified:16 Jan 2012 09:49

Repository Staff Only: item control page