На уровень вверх |
Андренко, І.Б. (2012) Методичні вказівки до виконання практичних завдань і самостійної роботи з курсу “Організація готельного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 3 і 4 курсів заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 “Готельно-ресторанна справа”, 6.140103 (6.020107) – “Туризм”)(№984). [Образовательные ресурсы]
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2013) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з курсу “Організація готельного господарства ” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 “Готельно-ресторанна справа ”, 6.140103 (6.020107) “Туризм ”). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2013) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Байлик, С.І. и Писаревський, І.М. (2015) Організація готельного господарства: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова. ISBN 978-966-695-259-5