На уровень вверх |
Давидова, О.Ю. (2012) Методичні вказівки до проведення практичних занять і виконання самостійної роботи з дидактичним забезпеченням з дисциплін «Гігієна і санітарія», «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»)(№2279). [Образовательные ресурсы]
Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» для студентів 1 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2012) Програма і робоча програма навчальних дисциплін «Гігієна і санітарія в галузі, гігієна і санітарія» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]