A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > Monitoring the global market of hotel and restaurant services
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Monitoring the global market of hotel and restaurant services"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Б | П
Number of items at this level: 6.

Б

Богдан, Н.М. (2016) Конспект лекцій з курсу «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Богдан, Н.М. (2015) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101– Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Богдан, Н.М. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

Богдан, Н.М. (2014) Програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]

Богдан, Н.М. (2014) Робоча програма дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» для студентів напрямів 6.140103 «Туризм» та 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]

П

Полчанінова, І.Л. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

This list was generated on Wed Jun 19 19:28:16 2019 EEST.