Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Пищевая химия"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: З | К
Количество объектов на этом уровне: 6.

З

Зайцева, І.С. (2010) Програма та Робоча програма навчальної дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы]

Зайцева, І.С. (2015) Конспект лекцій з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)

Зайцева, І.С. (2014) Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". [Образовательные ресурсы]

Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2014) Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)

Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. и Петергова, Г.М. (2011) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062). [Образовательные ресурсы]

К

Крусір, Г.В. и Зайцева, І.С. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно- ресторанна справа". [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Mon Apr 24 18:22:55 2017 EEST.