A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Food chemistry"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: З | К
Number of items at this level: 6.

З

Зайцева, І.С. (2010) Програма та Робоча програма навчальної дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource]

Зайцева, І.С. (2015) Конспект лекцій з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Зайцева, І.С. (2014) Робоча програма з дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа". [Teaching Resource]

Зайцева, І.С. and Мураєва, О.О. and Панайотова, Т.Д. (2014) Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (In Press)

Зайцева, І.С. and Мураєва, О.О. and Панайотова, Т.Д. and Петергова, Г.М. (2011) Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт і практичних занять з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа").(№2062). [Teaching Resource]

К

Крусір, Г.В. and Зайцева, І.С. (2014) Програма нормативної навчальної дисципліни "Харчова хімія" для студентів за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно- ресторанна справа". [Teaching Resource]

This list was generated on Wed Oct 23 03:24:57 2019 EEST.