Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Инновационные технологии в ресторанном, гостиничном хозяйстве и туризме"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: В
Количество объектов на этом уровне: 3.

В

Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2013) Програма навчальної дисципліни та робоча програма навчальної дисципліни «Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі» (для студентів 5, 6 курсів всіх форм навчання спеціальності 7.14010101 «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]

Этот список был создан Thu Apr 18 22:50:15 2024 EEST.