A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Organization of restaurants"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Д
Number of items at this level: 9.

Д

Давидова, О.Ю. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до проведення лабораторних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3, 4 курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 – Сфера обслуговування за напрямами підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм»). [Teaching Resource] (In Press)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2012) Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, галузі знань 1401 «Сфера обслуговування», напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140101 «Готельно-ресторанна справа». [Teaching Resource]

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2014) Робоча програма дисципліни «Організація ресторанного господарства» для студентів напряму 6.140103 «Туризм». [Teaching Resource]

This list was generated on Mon Aug 26 03:32:52 2019 EEST.