На уровень вверх |
Сегеда, І.В. и Балацька , Н.Ю. (2016) Методичні вказівки до практичних занять й самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання галузі знань 1401 – Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. и Сегеда, І.В. (2012) Конспект лекцій з дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. и Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы]