A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Commodity"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: С | У
Number of items at this level: 3.

С

Сегеда, І.В. and Балацька , Н.Ю. (2016) Методичні вказівки до практичних занять й самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання галузі знань 1401 – Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

У

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. and Сегеда, І.В. (2012) Конспект лекцій з дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 - 4 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140101- «Готельно - ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. and Баландіна, І.С. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource]

This list was generated on Sat Jun 15 23:59:36 2019 EEST.