A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Equipment facilities of hotel and restaurant management"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: Р
Number of items at this level: 3.

Р

Рябєв, А.А. (2013) Конспект лекцій з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства ” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа ”). [Teaching Resource] (In Press)

Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289). [Teaching Resource]

Рябєв, А.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”). [Teaching Resource]

This list was generated on Tue Jun 25 19:38:10 2019 EEST.