На уровень вверх |
Рябєв, А.А. (2013) Конспект лекцій з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства ” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа ”). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Рябєв, А.А. (2012) Методичні вказівки для самостійної роботи, виконання практичних завдань та індивідуального навчально-дослідницького завдання з дидактичним забезпеченням з дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”)(№1289). [Образовательные ресурсы]
Рябєв, А.А. (2012) Програма і робоча програма навчальної дисципліни „Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства” (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – „Готельно-ресторанна справа”). [Образовательные ресурсы]