A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Design facilities of hotel and restaurant management"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: А | Б | М
Number of items at this level: 6.

А

Апатенко, Т.М. (2015) Конспект лекцій з дисципліни „Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства ” (для студентів 4 курсу за напрямом підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (In Press)

Апатенко, Т.М. and Мізяк, М.І. (2013) Методичні вказівки до виконання практичних завдань, розрахунково-графічної роботи та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» професійного спрямування «Готельне господарство». [Teaching Resource] (In Press)

Б

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2014) Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 5-го та 6-го курсів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр, спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсу всіх форм навчання спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

М

Мізяк, М.І. (2011) Програма і робоча програма навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання та ФПО напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», спеціальності «Готельне господарство»). [Teaching Resource]

This list was generated on Tue Oct 22 03:30:23 2019 EEST.