Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140101 - Гостинично-ресторанное дело > Ивент-технологии
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.140103 - Туризм > Ивент-технологии"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: Р
Количество объектов на этом уровне: 8.

Р

Радіонова, О. М. (2015) Конспект лекцій з курсу «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент- технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент- технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2014) ПРОГРАМА варіативної навчальної дисципліни «Івент-технології» підготовки бакалавра напрямів 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм». [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Радіонова, О. М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Івент-технології» для студентів 2-го курсу денної і заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 – "Туризм". [Образовательные ресурсы] (В прессе)

Этот список был создан Sun Nov 24 02:07:11 2024 EET.