На уровень вверх |
Радіонова, О. М. (2015) Конспект лекцій з курсу «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Івент- технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2015) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент-технології» (для студентів 2-го курсу денної та заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2017) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Івент- технології» (для студентів бакалаврів 4 курсу заочної форми навчання спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2014) ПРОГРАМА варіативної навчальної дисципліни «Івент-технології» підготовки бакалавра напрямів 6.140101 «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 «Туризм». [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2014) Робоча програма навчальної дисципліни «Івент-технології» для студентів 2-го курсу денної і заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – "Готельно-ресторанна справа", 6.140103 – "Туризм". [Образовательные ресурсы] (В прессе)