На уровень вверх |
Єфременко, Т.М. и Краснокутська, Ю.В. (2019) Реінжиніринг бізнес-процесів: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «магістр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Абрамов, В.В. и Баландіна, І.С. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Абрамов, В.В. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Діяльність туристської самодіяльної організації» (для студентів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Абрамов, В.В. и Тонкошкур, М.В. и Погасій, С.О. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (організація туристських подорожей)» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. (2019) Технологія готельної справи: конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа і 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз підприємств туріндустрії» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузі знань 07 – Управління та адміністрування спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження виробничої практики (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 – Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр галузі знань 24 – Сфера обслуговування» спеціальності 241 – Готельна і ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до проходження переддипломної практики для студентів всіх форм навчання рівня підготовки бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 – «Сфера обслуговування». [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Фінансово-економічний аналіз підприємств ту індустрії» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, галузі знань 07 – Управління та адміністрування спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Андренко, І.Б. и Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних робіт із навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Менеджмент міжнародного туризму» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2019) Управління курортами: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-503-9
Гордієнко, Т.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Рекреалогія» (для студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 073 - Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Гордієнко, Т.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Рекреалогія» (для студентів всіх форм навчання за спеціальностями 241 - Туризм, 242 - Готельно-ресторанна справа, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. и Колонтаєвський, О.П. (2019) Гігієна і санітарія в галузі: конспект лекцій для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 - Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы]
Козлова, А. О. (2019) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Технологія обслуговування в готелях та туркомплексах» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Козлова, А. О. (2019) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Технологія обслуговування в готелях та туркомплексах» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 073 − Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Козлова, А. О. (2019) Технологія обслуговування в готелях та туркомплексах: конспект лекцій для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Лук’яненко, О.І. (2019) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» ((для студентів 4 курсу денної 5 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Лук’яненко, О.І. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління попитом в туризмі» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Лук’яненко, О.І. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. и Александрова, С.А. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Економіка та ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання і прогнозування в туризмі» для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-професійного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Конспект лекцій із навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання і прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-професійного рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні вказівки для практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання і прогнозування в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-професійного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації для практичних занять, лабораторних робіт, виконання розрахунково-графічної та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ситуаційне моделювання і прогнозування в готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-професійного рівня «магістр», спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писарева, І.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління проектами в туризмі» (для магістрів 1 курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Нохріна, Л.А. и Александрова, С.А. (2019) Менеджмент організацій сектора туризму: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-494-0
Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (Туроперейтинг)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання за спеціальністю 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Погасій, С.О. и Тонкошкур, М.В. и Краснокутська, Ю.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (туроперейтинг)» (для студентів 4 курсу денної та заочної форм навчання за спеціальністю 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Погасій, С.О. и Тонкошкур, М.В. и Краснокутська, Ю.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Організація туризму (туроперейтинг)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання за спеціальністю 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. и Гордієнко, Т.В. и Полчанінова, І.Л. (2019) Туристські ресурси України: підручник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.
Полчанінова, І.Л. и Влащенко, Н.М. (2019) Менеджмент міжнародного туризму: конспект лекцій (для студентів 4 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Методологія наукових досліджень» (для студентів 5 курсу денної та 6 курсу заочної форм навчання освітнього рівня магістр спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Рябєв, А.А. (2019) Методичні рекомендації до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання розрахунково-графічних робіт з навчальної дисципліни «Організація гостинності в засобах розміщення» (для студентів 1–4 курсів денної та заочної форм навчання спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Сегеда, І.В. и Колонтаєвський, О.П. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. и Колонтаєвський, О.П. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації до самостійного вивчення навчальної дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна. справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. и Радіонова, О.М. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 –Туризм)(англ. мовою). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, спеціальності 242 –Туризм)(англ.мовою). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Тонкошкур, М.В. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Технологія туристичної діяльності» (для курсу всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)