A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа.

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
513kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:52964
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:28 May 2019 10:17
Last Modified:03 Jun 2019 09:26

Repository Staff Only: item control page