Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
513kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 52964 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 28 May 2019 10:17 |
Last Modified: | 03 Jun 2019 09:26 |
Repository Staff Only: item control page