A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа).

Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсів заочної форм навчання зі спеціальності 241 – Готельноресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
350kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:53736
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:09 Sep 2019 07:37
Last Modified:09 Sep 2019 07:37

Repository Staff Only: item control page