Сегеда, І.В. and Радіонова, О.М. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
287kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 54110 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 31 Oct 2019 09:25 |
Last Modified: | 31 Oct 2019 09:25 |
Repository Staff Only: item control page