A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. and Радіонова, О.М. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики (в закладах розміщення)(для студентів 3 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 – Сфера обслуговування спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
287kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:54110
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:31 Oct 2019 09:25
Last Modified:31 Oct 2019 09:25

Repository Staff Only: item control page