A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 –Туризм)(англ. мовою).

Соколенко, А.С. (2019) Методичні рекомендації до лабораторних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 –Туризм)(англ. мовою). [Teaching Resource] (In Press)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
248kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 242 Туризм
ID Code:53783
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:10 Sep 2019 07:47
Last Modified:03 Dec 2021 08:43

Repository Staff Only: item control page