A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм).

Абрамов, В.В. and Баландіна, І.С. and Полчанінова, І.Л. (2019) Методичні рекомендації до виробничої практики в закладах ресторанного господарства (для студентів 2 курсу освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (In Press)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
285kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 242 Туризм
ID Code:53717
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:06 Sep 2019 09:19
Last Modified:06 Sep 2019 09:19

Repository Staff Only: item control page