Сегеда, І.В. and Колонтаєвський, О.П. and Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
376kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 56756 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 11 Jan 2021 08:35 |
Last Modified: | 11 Jan 2021 08:35 |
Repository Staff Only: item control page