A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. and Колонтаєвський, О.П. and Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
376kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:56756
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:11 Jan 2021 08:35
Last Modified:11 Jan 2021 08:35

Repository Staff Only: item control page