Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. и Колонтаєвський, О.П. и Шаповаленко, Д.О. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Гігієна і санітарія в галузі» (для студентів усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
376kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:56756
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:11 Янв 2021 08:35
Последнее изменение:11 Янв 2021 08:35

Только штат репозитория: страница управления объектом