Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа).

Александрова, С.А. и Оболенцева, Л.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
260kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:53763
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:09 Сен 2019 09:07
Последнее изменение:09 Сен 2019 09:07

Только штат репозитория: страница управления объектом