Александрова, С.А. and Оболенцева, Л.В. (2019) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Технологія готельної справи» (для студентів освітньокваліфікаційного рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування, спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
260kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 53763 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 09 Sep 2019 09:07 |
Last Modified: | 09 Sep 2019 09:07 |
Repository Staff Only: item control page