Лук’яненко, О.І. (2019) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» ((для студентів 4 курсу денної 5 курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
525kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 52658 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 07 May 2019 07:56 |
Last Modified: | 07 May 2019 07:56 |
Repository Staff Only: item control page