Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа).

Радіонова, О. М. (2019) Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Івент-технології» (для студентів 3, 5 курсів заочної форми навчання спеціальності 241 − Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
239kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:52632
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Май 2019 06:59
Последнее изменение:07 Май 2019 06:59

Только штат репозитория: страница управления объектом