Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Лук’яненко, О.І. (2019) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Маркетинг готельного та ресторанного господарства» (для студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
977kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:52659
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:07 Май 2019 07:58
Последнее изменение:07 Май 2019 07:58

Только штат репозитория: страница управления объектом