На уровень вверх |
Абрамов, В.В. (2016) Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Організація туризму» («Організація туристських подорожей») (для студентів 1-2 курсів денної та заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Абрамов, В.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Діяльність туристської самодіяльної організації» (для студентів 2 курсу денної та 4 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Абрамов, В.В. и Полчанінова, І.Л. (2016) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Туризмологія» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – Туризмознавство). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. (2016) Конспект лекцій з курсу «Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. (2016) Конспект лекцій з курсу «Управління персоналом на підприємствах туріндустрії» (для студентів 2 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Краснокутська, Ю.В. (2016) Методичні вказівки до проходження комплексної практики з фаху (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент галузі знань 0306 – Менеджмент і адміністрування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Александрова, С.А. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка підприємства» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять на тему «Проектування заготівельних цехів в закладах ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсів всіх форм навчання спеціальностей 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Балацька, Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсу всіх форм навчання спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. (2016) Конспект лекцій з курсу «Управління якістю туристичних послуг» (для студентів усіх форм навчання спеціальності 7.14010301, 8.14010301 – Туризмознавство (за видами)). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Богдан, Н.М. (2016) Конспект лекцій з курсу «Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Конспект лекцій з навчальної дисципліни „Інноваційні технології в готельному господарстві” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Сіті-брендинг» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр, напряму підготовки 6.140103 – Туризм, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Фінансово-економічний аналіз підприємств туріндустрії” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня спеціаліст, магістр, спеціальності 073 – Менеджмент. Менеджмент організацій і адміністрування). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології у готельному господарстві» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління курортами» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Влащенко, Н.М. (2016) Сіті-брендинг: навч. посібник. Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-402-5
Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Золотухіна, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Інноваційні ресторанні технології" (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Золотухіна, І.В. и Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4, 5 курсів заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Золотухіна, І.В. и Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4,5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2016) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни Вступ до гостинності (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. (2016) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни Ефективні комунікації (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.030601 – Менеджмент, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець, О.М. и Рябєв, А.А. (2016) Конспект лекцій з дисципліни «Курортологія» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.030601 – Менеджмент, 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Кравець , О.М. (2016) Сертифікат про проходження наукової програми підвищення кваліфікації «Інноваційні науково-методичні основи аналізу ринка». [Изображение]
Ладиженська, Р.С. и Тонкошкур, М.В. и Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни «Технологія обслуговування в готелях і туркомплексах» (для студентів 3 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Соціально-економічні технології бізнесу» (для студентів 3 курсу денної і 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. (2016) Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Соціальні технології (в туризмі)» (для студентів 3-го курсу денної і 4-го курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. и Угоднікова, О.І. (2016) Методичні вказівки та завдання до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Нохріна, Л.А. и Угоднікова, О.І. (2016) Методичні вказівки та завдання до практичних занять та смостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно–ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент в туризмі» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «спеціаліст» спеціальності 7.14010301 – Туризмознавство та освітнього рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм спеціалізації (освітньої програми) «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Стратегічний менеджмент в туризмі)» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм, спеціалізація (освітня програма) «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. и Чередниченко, А.О. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічного завдання з навчальної дисципліни «Менеджмент і адміністрування (Стратегічне управління)» (для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.060301 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної(дистанційної) форм навчання напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писарева, І.В. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Стратегічний маркетинг» (для студентів 5 курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, «магістр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа, спеціалізація (освітня програма) «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Писаревський, І.М. и Поколодна, М.М. и Влащенко, Н.М. и Погасій, С.О. (2016) Методичні вказівки до виконання дипломних магістерських робіт (для студентів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «магістр», спеціальності 242 – Туризм. Туризмознавство). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. и Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. и Александрова, С.А. (2016) Методичні вказівки з підготовки до державного екзамену освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр (для студентів 4 і 5-го курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 - Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. (2016) Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни «Рекреаційна географія» для студентів 1 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент». [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. (2016) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Географія туризму» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання освітнього рівня «бакалавр» напряму підготовки 6.140103 – Туризм, спеціальності 242 – Туризм. [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Полчанінова, І.Л. (2016) Методичні вказівки до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «Менеджмент» (для студентів 4, 5 курсів усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 – Туризм). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Сегеда, І.В. и Балацька , Н.Ю. (2016) Методичні вказівки до практичних занять й самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання галузі знань 1401 – Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Соколенко, А.С. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної та 4-5 курсу заочної форм навчання напряму 6.140101 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Тонкошкур, М.В. (2016) Методичні вказівки до самостійної роботи, практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Технологія туристської діяльності». [Образовательные ресурсы] (В прессе)
Тонкошкур, М.В. (2016) Методичні вказівки до самостійної роботи, практичних занять та виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Планування та організація туристських маршрутів» (для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)