Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні вказівки та завдання до практичних занять та смостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно–ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент).

Нохріна, Л.А. и Угоднікова, О.І. (2016) Методичні вказівки та завдання до практичних занять та смостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для студентів усіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно–ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы] (В прессе)

[img]
Предварительный просмотр
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 0504 - "Туризм" > Экономика и ценообразование на предприятиях туристской индустрии
Наши издания > Методические материалы по направлениям подготовки академии > 6.030601 - Менеджмент > Экономика и ценообразование на предприятиях туристской индустрии
Код ID:43853
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:08 Дек 2016 10:46
Последнее изменение:08 Дек 2016 10:46

Только штат репозитория: страница управления объектом