A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни Вступ до гостинності (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент).

Кравець, О.М. (2016) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни Вступ до гостинності (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0502 - "Management" > Entering is into hospitality
Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > Entering is into hospitality
ID Code:42494
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:17 Mar 2016 08:29
Last Modified:17 Mar 2016 08:29

Repository Staff Only: item control page