Кравець, О.М. (2016) Методичні вказівки з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни Вступ до гостинності (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа, 6.030601 – Менеджмент). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 0502 - "Management" > Entering is into hospitality Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.030601 - Management > Entering is into hospitality |
ID Code: | 42494 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 17 Mar 2016 08:29 |
Last Modified: | 17 Mar 2016 08:29 |
Repository Staff Only: item control page