A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
353kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Quality management products and services in the hospitality sector
ID Code:42536
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:06 Apr 2016 09:33
Last Modified:06 Apr 2016 09:33

Repository Staff Only: item control page