A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсу всіх форм навчання спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа).

Балацька, Н.Ю. and Сегеда, І.В. (2016) Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства: технологічні процеси та об’ємно-планувальні рішення (практикум)» (для студентів 5-6 курсу всіх форм навчання спеціальності 7.14010101, 8.14010101 – Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
504kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Design facilities of hotel and restaurant management
ID Code:42535
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:06 Apr 2016 09:30
Last Modified:06 Apr 2016 09:30

Repository Staff Only: item control page