A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа).

Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни „Інноваційні технології в ресторанному, готельному господарстві та туризмі” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання, освітнього рівня спеціаліст, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
1MB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Innovative technologies in the restaurant, hospitality and tourism
ID Code:43472
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:05 Oct 2016 06:38
Last Modified:05 Oct 2016 06:38

Repository Staff Only: item control page