A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні вказівки до практичних занять й самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання галузі знань 1401 – Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. and Балацька , Н.Ю. (2016) Методичні вказівки до практичних занять й самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Товарознавство» (для студентів 2 – 4 курсів усіх форм навчання галузі знань 1401 – Сфера обслуговування напряму підготовки 6.140101 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)

[img]
Preview
PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
560kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Commodity
ID Code:42554
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:06 Apr 2016 11:06
Last Modified:06 Apr 2016 11:06

Repository Staff Only: item control page