Влащенко, Н.М. (2016) Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітнього рівня магістр, спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Готельна і ресторанна справа). [Teaching Resource] (In Press)
|
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
918kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140103 - Tourism > Innovative Technologies in Tourism Our editions > Methodical materials are after directions of preparation of academy > 6.140101 - Hotel and restaurant business > Innovative Technologies in Tourism |
ID Code: | 43474 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 05 Oct 2016 06:44 |
Last Modified: | 05 Oct 2016 06:44 |
Repository Staff Only: item control page