На уровень вверх |
Александрова, С.А. (2024) Методичні рекомендації до розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2024) Економіка і ціноутворення на підприємствах туристської індустрії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент. [Образовательные ресурсы]
Александрова, С.А. и Світлична, В.Ю. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Управління попитом в туріндустрії» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового туристського ринку» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Ризик-менеджмент в туріндустрії» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 073 – Менеджмент, 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління попитом в туріндустрії» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Ризик-менеджмент в туріндустрії» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальностей 242 – Туризм, 073 – Менеджмент). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Моніторинг світового туристського ринку» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 242 – Туризм). [Образовательные ресурсы]
Богдан, Н.М. и Сегеда, І.В. (2024) Менеджмент і маркетинг в готельно-ресторанному бізнесі: монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (В прессе)
Давидова, О.Ю. и Колонтаєвський, О.П. и Сегеда, І.В. (2024) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-600-5 (В прессе)
Краснокутська, Ю.В. и Карюк, А.О. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Краснокутська, Ю.В. и Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Оболенцева, Л.В. и Влащенко, Н.М. и Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (в закладах розміщення) 2 (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент галузі знань 07 – Управління та адміністрування, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]
Радіонова, О.М. (2024) Основи наукових досліджень в туріндустрії: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання спеціальності 073 ‒ Менеджмент. [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Частина 1. [Образовательные ресурсы]
Свідло, К.В. и Карпенко, Л.К. (2024) Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Ч. 1. [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. (2024) Організаційне забезпечення управління готельним господарством регіону: монографія. Другой. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова.
Сегеда, І.В. и Краснокутська, Ю.В. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вступ до гостинності» (для здобувачів всіх форм навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 – Управління та адміністрування спеціальності 073 – Менеджмент освітньої програми – Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. и Погасій, С.О. и Оболенцева, Л.В. (2024) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої практики 2 (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент галузі знань 07 – Управління та адміністрування, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]
Сегеда, І.В. и Радіонова, О.М. и Оболенцева, Л.В. (2024) Методичні рекомендації до проходження та оформлення звіту з виробничої практики (в закладах розміщення) 1 (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 073 – Менеджмент галузі знань 07 – Управління та адміністрування, освітньо-професійна програма «Менеджмент готельного, курортного та туристського сервісу»). [Образовательные ресурсы]
Соколенко, А.С. (2024) Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Технологія і організація ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]