Давидова, О.Ю. and Колонтаєвський, О.П. and Сегеда, І.В. (2024) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-600-5 (In Press)
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB |
Abstract
У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 65100 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 07 Feb 2024 15:39 |
Last Modified: | 07 Feb 2024 15:39 |
Repository Staff Only: item control page