A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник.

Давидова, О.Ю. and Колонтаєвський, О.П. and Сегеда, І.В. (2024) Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства: підручник. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. ISBN 978-966-695-600-5 (In Press)

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
2MB

Abstract

У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.

Item Type:Book
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:65100
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:07 Feb 2024 15:39
Last Modified:07 Feb 2024 15:39

Repository Staff Only: item control page