A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Частина 1.

Свідло, К.В. and Карпенко, Л.К. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа. Частина 1. [Teaching Resource]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
895kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:65894
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:01 Jun 2024 12:56
Last Modified:01 Jun 2024 12:56

Repository Staff Only: item control page