Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Сегеда, І.В. (2024) Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Управління якістю продукції та послуг у готельноресторанному господарстві» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Образовательные ресурсы]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
935kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши издания > Методические материалы по специальности > 241 Гостинично ресторанное дело
Код ID:65139
Размещен: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Размещен на:13 Фев 2024 09:02
Последнее изменение:13 Фев 2024 09:02

Только штат репозитория: страница управления объектом