A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа).

Краснокутська, Ю.В. and Карюк, А.О. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Маркетинг готельного і ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]

[img] PDF - Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
622kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business
ID Code:65895
Deposited By: провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва
Deposited On:01 Jun 2024 12:58
Last Modified:01 Jun 2024 12:58

Repository Staff Only: item control page