Александрова, С.А. and Світлична, В.Ю. (2024) Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Економіка і ціноутворення на підприємствах готельно-ресторанного господарства» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource]
PDF
- Requires a PDF viewer such as GSview, Xpdf or Adobe Acrobat Reader
869kB |
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our editions > Methodical materials are for specialities > 241 Hotel-restaurant business |
ID Code: | 64752 |
Deposited By: | провідний інженер ЛВТІСМГ Олена Сергіївна Кривошеєва |
Deposited On: | 10 Jan 2024 11:43 |
Last Modified: | 19 Jan 2024 12:06 |
Repository Staff Only: item control page