A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2019"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 61.

Monograph

Нохріна, Л.А. (2018) МІСЬКИЙ ТУРИЗМ. МОНОГРАФІЯ. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Богдан, Н.М. and Погасій, С.О. (2018) ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ІНКЛЮЗИВНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ДОСВІД, ПРАКТИКА. Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Костіна, К.М. (2018) ТУРИСТИЧНИЙ ІМІДЖ ЯК СТРАТЕГІЧНИЙ ЧИННИК ЕФЕКТИВНОГО МАРКЕТИНГУ ТЕРИТОРІЙ. Монографія. Other. ХНУМГ ім. О. М. Бекетова. (Unpublished)

Teaching Resource

Єфременко , Т.М. (2018) РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «магістр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241  Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Гордієнко, Т.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять, організації самостійної роботи студентів та виконання РГЗ з дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання спеціальності 242 Туризм та студентів 3 курсу всіх форм навчання спеціальності 073  Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Полчанінова, І.Л. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ (для студентів денної та заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Полчанінова, І.Л. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2018) ТЕХНОЛОГІЯ ГОТЕЛЬНОЇ СПРАВИ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24 - Сфера обслуговування спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИЗМУ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРТВА» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2018) МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. and Полчанінова, І.Л. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРТВА» (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальностей 241 - Готельно-ресторанна справа, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Балацька, Н.Ю. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітнього рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Богдан, Н.М. (2018) ФІНАНСОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальностей 241 – Готельно-ресторанна справа, 242 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «магістр», спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗМУ» (для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Козлова, А. О. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання контрольної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ ТА ТУРКОМПЛЕКСАХ» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Козлова, А. О. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ ТА ТУРКОМПЛЕКСАХ» (для студентів денної і заочної форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Козлова, А. О. (2018) ТЕХНОЛОГІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ ТА ТУРКОМПЛЕКСАХ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Колонтаєвський, О.П. and Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2018) ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Колонтаєвський, О.П. and Шаповаленко, Д.О. and Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних завдань з навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Колонтаєвський, О.П. and Шаповаленко, Д.О. and Сегеда, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ» (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, проведення практичних занять і виконання індивідуального завдання з навчальної дисципліни ОСНОВИ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ (для студентів 4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 073 – Менеджмент). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк , Л. М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Крайнюк , Л. М. (2018) ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАНННОГО ГОСПОДАРСТВА. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання галузі знань 24  Сфера обслуговування спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Краснокутська, Ю.В. (2018) ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 073 – Менеджмент, 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. (2018) МІСЬКИЙ ТУРИЗМ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 3 та 4 курсів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи, виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МІСЬКИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 3 та 4 курсів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. (2018) СЛОВНИК ТЕРМІНІВ ТА ВИЗНАЧЕНЬ З КОРПОРАТИВНОЇ СОЦІАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТУРИСТСЬКОГО БІЗНЕСУ з навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. (2018) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарства на 2019. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писарева, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО» (для студентів4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писарева, І.В. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни ТУРИСТСЬКЕ КРАЄЗНАВСТВО(для студентів4 курсу всіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Угоднікова, О.І. (2018) УПРАВЛІННЯ СТАЛИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Абрамов, В.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИСТСЬКИХ ПОДОРОЖЕЙ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів усіх форм навчання освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 242  Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2018) ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ТУРОПЕРЕЙТИНГ). КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів 4-го курсу всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 242 – Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2018) СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ, МЕТРОЛОГІЯ. Конспект лекцій (для студентів освітнього рівня «бакалавр» усіх форм навчання спеціальності 241 - Готельно-ресторанна справа. [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. and Познякова, О.В. (2018) ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ(в прикладах і завданнях). Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Гордієнко, Т.В. (2018) ТУРИСТСЬКІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ. ПІДРУЧНИК. [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2018) МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ І ТУРКОМПЛЕКСІВ. КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для студентів освітнього рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальностей 073 - «Менеджмент», 241 – «Готельно-ресторанна справа», 242 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ ТА ТУРКОМПЛЕКСІВ»(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, організації самостійної роботи та виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНА БАЗА ГОТЕЛІВ ТА ТУРКОМПЛЕКСІВ»(для студентів всіх форм навчання, освітнього рівня «бакалавр» спеціальностей 073 - Менеджмент, 242 - Туризм). [Teaching Resource] (Unpublished)

Соколенко, А.С. (2018) METHODOLOGICAL GUIDELINES for laboratory lessons on the subject «Оrganization of restaurant business» (for third-year full-time students education level «bachelor» specialty 242 –Tourism). [Teaching Resource] (Unpublished)

Соколенко, А.С. (2018) METHODOLOGICAL GUIDELINES for practical lessons on the subject «Оrganization of restaurant business» (for third-year full-time students education level «bachelor» specialty 242 –Tourism). [Teaching Resource] (Unpublished)

Стешенко, О.Д. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи з дисципліни «АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ» (для студентів заочної форми навчання, освітнього рівня «бакалавр» галузі знань 24 «Сфера обслуговування», спеціальності 242 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Стешенко, О.Д. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи з дисципліни «АНАЛІЗ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТСЬКОЇ ІНДУСТРІЇ» (для студентів заочної форми навчання, освітнього рівня «бакалавр» галузі знань 24 - «Сфера обслуговування», спеціальності 242 - «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Wed May 22 19:27:33 2019 EEST.