Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
22kB

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2019
Код ID:51830
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:11 Фев 2019 07:21
Последнее изменение:11 Фев 2019 07:21

Только штат репозитория: страница управления объектом