A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування)

Андренко, І.Б. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПРОХОДЖЕННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРАКТИКИ (для студентів всіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 241 - Готельна і ресторанна справа галузі знань 24 - Сфера обслуговування). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
22kB

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2019
ID Code:51830
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:11 Feb 2019 07:21
Last Modified:11 Feb 2019 07:21

Repository Staff Only: item control page