A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітнього рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа)

Балацька, Н.Ю. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи студентів з навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 2 курсу усіх форм навчання освітнього рівня бакалавр спеціальності 241 – Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
39Kb

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2019
ID Code:50466
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:03 Dec 2018 07:13
Last Modified:28 Dec 2018 10:50

Repository Staff Only: item control page