A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа)

Крайнюк , Л. М. (2018) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт з дисципліни "ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ" (для студентів всіх форм навчання освітнього рівня «магістр» спеціальності 241– Готельно-ресторанна справа). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
23Kb

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2019
ID Code:49752
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:22 Jun 2018 05:51
Last Modified:22 Jun 2018 05:51

Repository Staff Only: item control page