Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

Объекты по теме "Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012"

На уровень вверх
Экспорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Группировка по: Авторы | Тип объекта
Перейти к: А | В | Д | З | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У
Количество объектов на этом уровне: 114.

А

Абрамов, В.В и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. и Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Абрамов, В.В. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни Фінансовий менеджмент для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування») ¬. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Александрова, С.А. и Ігнатова, Н.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни Фінансовий менеджмент(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2010) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»,6.020107 «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-hесторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андрєєва, В.М. и Лук’яненко, О.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа» 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Андрєєва, В.М. и Лук’яненко, О.І. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

В

Величко, В.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Величко, В.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Величко, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування», 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»), 8,14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. (2011) МОНОГРАФИЯ. РОЗВИТОК САНАТОРНО-КУРОРТНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТ. Другой. Харківська національна академія міського господарства. (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ФІНАНСОВО–ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Влащенко, Н.М. и Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Д

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Давидова, О.Ю. и Усіна, А.І. и Сегеда, І.В. (2008) Ресторанний менеджмент. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

З

Золотухіна, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

К

Колесников, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4-5 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки – 6.030601 «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ФАХУ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Л

Ладиженська, Р.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 7.14010301 – «Туризмознавство», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Ладиженська, Р.С. и Давидова, О.Ю. (2008) Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ»(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КОН’ЮНКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування» та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. и Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5-6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7 03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. и Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. и Оболенцева, Л.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. и Оболенцева, Л.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Леонт’єва, Ю.Ю. и Оболенцева, Л.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КОН’ЮНКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Лук’яненко, О.І. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

М

Матвєєва, Н.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ) (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Матвєєва, Н.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ) (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Н

Нохріна, Л.А. и Александрова, С.А. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять за темою «Механізм регулювання регіонального ринку праці» з дисципліни „УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ”(для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 - менеджмент» галузі знань 0306 – «Менеджмент і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. и Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Нохріна, Л.А. и Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

О

Оболенцева, Л.В. и Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»_. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Оболенцева, Л.В. и Писарева , І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

П

Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Петрова, Н.Б. и Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. (2011) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарствап на 2012. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Оболенцева, Л.В. и Петрова, Н.Б. (2011) Тенденції та напрямки розвитку туріндустрії України. Колективна монографія. Другой. Харківська національна академія міського господарства. (Не опубликован)

Писаревський, І.М. и Родченко, В.Б. (2009) ПРОЕКТУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ФІНАНСУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ. МОНОГРАФІЯ. Другой. Сектор оперативної поліграфії при ЦІНТ ХНАМГ. (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсового проекту з дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.03060101, 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Погасій, С.О. и Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М.М. и Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Поколодна, М.М. и Рябєв, А.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ»(для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Р

Радіонова, О. М. (2011) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.020107 – «Туризм», 6.140101 -«Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Радіонова , О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-5 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.020107 – «Туризм», 6.140101 – «Готельно – ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Рябєв, А.А. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсового проекту з дисципліни “Матеріально-технічна база готелів” для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент". [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

С

Степанов, А.Є. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 3 і 4 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Стешенко, О.Д. и Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ)(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 - «Готельна і ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Т

Тонкошкур, М.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство» та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

У

Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ» для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Усіна, А.І. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Усіна, А.І. и Давидова, О.Ю. и Сегеда, І.В. (2008) Організація послуг харчування. [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

Этот список был создан Mon Aug 21 04:06:46 2017 EEST.