A.N.Beketov KNUME Digital Repository

Items where Subject is "Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: А | В | Д | З | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У
Number of items at this level: 114.

А

Абрамов, В.В and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІСТОРІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИЗМОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни “ДІЯЛЬНІСТЬ ТУРИСТСЬКОЇ САМОДІЯЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ” (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 - "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «СПОРТИВНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – "Туризм"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Абрамов, В.В. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРИЗМУ (ОСНОВИ ТУРИЗМОЗНАВСТВА)» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни Фінансовий менеджмент для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст і магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування») ¬. [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ПРОФЕСІЙНА КОМУНІКАТИВНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Александрова, С.А. and Ігнатова, Н.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни Фінансовий менеджмент(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання контрольної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2010) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторних робіт з дисципліни “ОРГАНІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 3 курсу денної і 3-4 курсу заочної форм навчання напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»,6.020107 «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни “ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ” (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГОТЕЛЬНА ІНДУСТРІЯ УКРАЇНИ» (для студентів 1 курсу денної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-hесторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 - «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 - «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст, магістр спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»)8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа» 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Андрєєва, В.М. and Лук’яненко, О.І. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПОПИТОМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

В

Величко, В.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Величко, В.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 2 курсу денної та 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Величко, В.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МЕТОДОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування», 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»), 8,14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. (2011) МОНОГРАФИЯ. РОЗВИТОК САНАТОРНО-КУРОРТНОГО КОМПЛЕКСУ РЕГІОНУ: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ АСПЕКТ. Other. Харківська національна академія міського господарства. (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Андренко, І.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ФІНАНСОВО–ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ ПІДПРИЄМСТВ ТУРІНДУСТРІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В РЕСТОРАННОМУ, ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Влащенко, Н.М. and Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Д

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Давидова, О.Ю. and Усіна, А.І. and Сегеда, І.В. (2008) Ресторанний менеджмент. [Teaching Resource] (Unpublished)

З

Золотухіна, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

К

Колесников, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МАРКЕТИНГ ТУРИЗМУ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4-5 курсів всіх форм навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ з дидактичним забезпеченням до практичних занять, самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ГОСТИННОСТІ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки – 6.030601 «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ» (для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ АНІМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ В ТУРИЗМІ» (для студентів 3 курсу усіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ВСТУП ДО ФАХУ» (для студентів 1 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Л

Ладиженська, Р.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 7.14010301 – «Туризмознавство», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Ладиженська, Р.С. and Давидова, О.Ю. (2008) Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві. Навчальний посібник. [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» (для студентів 2 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ЕКСКУРСОЛОГІЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство. [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонов, Я.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «РЕІНЖИНІРИНГ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до самостійної роботи з дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ»(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальностей 7.03060101, 8.03060101 - "Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КОН’ЮНКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування» та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ДІЛОВЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5-6 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7 03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Кравець, О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ПУБЛІЧНЕ АДМІНІСТРУВАННЯ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічного завдання з дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СИТУАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Леонт’єва, Ю.Ю. and Оболенцева, Л.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КОН’ЮНКТУРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАЛУЗЕВОГО РИНКУ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальностей 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа», 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Лук’яненко, О.І. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

М

Матвєєва, Н.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ) (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальностей 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування», 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Матвєєва, Н.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІННОВАЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ) (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Н

Нохріна, Л.А. and Александрова, С.А. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до практичних занять за темою «Механізм регулювання регіонального ринку праці» з дисципліни „УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ”(для студентів 4 курсу всіх форм навчання напряму підготовки 6.030601 - менеджмент» галузі знань 0306 – «Менеджмент і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Нохріна, Л.А. and Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

О

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство». [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 – «Менеджмент організацій і адміністрування». [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа». [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»_. [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева, І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010101 – «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Оболенцева, Л.В. and Писарева , І.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СТРАТЕГІЧНИЙ МАРКЕТИНГ (В ГАЛУЗІ)» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

П

Петрова, Н.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Петрова, Н.Б. and Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МОНІТОРИНГ СВІТОВОГО РИНКУ ГОТЕЛЬНИХ І РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. (2011) План видання навчально-методичної і наукової літератури кафедри туризму і готельного господарствап на 2012. [Teaching Resource] (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Оболенцева, Л.В. and Петрова, Н.Б. (2011) Тенденції та напрямки розвитку туріндустрії України. Колективна монографія. Other. Харківська національна академія міського господарства. (Unpublished)

Писаревський, І.М. and Родченко, В.Б. (2009) ПРОЕКТУВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ФІНАНСУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ. МОНОГРАФІЯ. Other. Сектор оперативної поліграфії при ЦІНТ ХНАМГ. (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсового проекту з дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу усіх форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.03060101, 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторних робіт з дисципліни ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Погасій, С.О. and Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ І ТЕХНОЛОГІЇ В УПРАВЛІННІ ОРГАНІЗАЦІЄЮ (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.03060101 - «Менеджмент організацій і адміністрування»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни "ГЕОГРАФІЯ ТУРИЗМУ» (для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Поколодна, М.М. and Рябєв, А.А. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ЕКСКУРСІЙНИХ ПОСЛУГ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Полчанінова, І.Л. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ В ГОТЕЛЬНО- РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ»(для студентів 4 курсу денної та 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

Р

Радіонова, О. М. (2011) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.020107 – «Туризм», 6.140101 -«Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова, О. М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ОСНОВИ НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.020107 – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Радіонова , О.М. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «СОЦІАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ» (для студентів 4-5 курсу заочної форми навчання напрямів підготовки 6.020107 – «Туризм», 6.140101 – «Готельно – ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Родченко, В.Б. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ТУРИЗМІ» (для студентів 5 курсу заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Рябєв, А.А. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання курсового проекту з дисципліни “Матеріально-технічна база готелів” для студентів 1 курсу денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.030601 "Менеджмент". [Teaching Resource] (Unpublished)

С

Степанов, А.Є. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «КУРОРТОЛОГІЯ» (для студентів 3 і 4 курсу денної форми навчання напрямів підготовки 6.030601 – «Менеджмент», 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа», 6.140103 (6.020107) – «Туризм»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Стешенко, О.Д. and Краснокутська, Ю.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни ІНВЕСТИЦІЙНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ (В ГАЛУЗІ)(для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010101 - «Готельна і ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Т

Тонкошкур, М.В. (2011) КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство» та освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня магістр спеціальності 8.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «МІЖНАРОДНИЙ ТУРИЗМ» (для студентів 5 курсу денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст спеціальності 7.14010301 – «Туризмознавство»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО» (для студентів 1 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Тонкошкур, М.В. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТУРИСТСЬКЕ КРАЇНОЗНАВСТВО» (для студентів 1 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.030601 – «Менеджмент»). [Teaching Resource] (Unpublished)

У

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ» для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Teaching Resource] (Unpublished)

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 3 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТОВАРОЗНАВСТВО» (для студентів 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

Усіна, А.І. and Давидова, О.Ю. and Сегеда, І.В. (2008) Організація послуг харчування. [Teaching Resource] (Unpublished)

This list was generated on Sun Aug 18 02:15:51 2019 EEST.