Цифровой репозиторий ХНУГХ им.А.Н.Бекетова

ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»)

Золотухіна, І.В. и Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован)

[img] Microsoft Word
27kB

Резюме

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 і 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В., Баландіна І.В. – Х.: ХНАМГ, 2012

Тип объекта:Образовательные ресурсы
Тематика:Наши документы > План издания учебно методической литературы > 604 Туризма и гостиничного хозяйства > План 2012
Код ID:22834
Размещен: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Размещен на:28 Ноя 2011 09:29
Последнее изменение:28 Ноя 2011 09:29

Только штат репозитория: страница управления объектом