Усіна, А.І. and Баландіна, І.С. (2010) Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ» для студентів 3 курсу заочної форм навчання напряму підготовки «Туризм». [Teaching Resource] (Unpublished)
![]() |
Microsoft Word
29kB |
Abstract
Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни «Організація послуг харчування» для студентів 3 курсу заочної форми навчання напряму підготовки «Туризм» / Укл. Усіна А.І., Баландіна І.С. – Харків: ХНАМГ, 2012
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012 |
ID Code: | 20592 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 02 Feb 2011 09:19 |
Last Modified: | 02 Feb 2011 09:19 |
Repository Staff Only: item control page