A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»)

Давидова, О.Ю. and Баландіна, І.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
31kB

Abstract

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3 курсу денної та 4 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: О.Ю. Давидова. І.С. Баландіна.. – Х.: ХНАМГ, 2012

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012
ID Code:22829
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:28 Nov 2011 09:52
Last Modified:28 Nov 2011 09:52

Repository Staff Only: item control page