A.N.Beketov KNUME Digital Repository

ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»)

Золотухіна, І.В. and Баландіна, І.С. (2011) ПРОГРАМА ТА РОБОЧА ПРОГРАМА навчальної дисципліни «ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа»). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
26kB

Abstract

Програма та робоча програма навчальної дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства» (для студентів 4 курсу денної форми навчання напряму підготовки 6.140101 – «Готельно-ресторанна справа») / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Золотухіна І.В., Баландіна І.В. – Х.: ХНАМГ, 2012

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012
ID Code:22833
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:28 Nov 2011 09:30
Last Modified:28 Nov 2011 09:30

Repository Staff Only: item control page