Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)
![]() |
Microsoft Word
27kB |
Abstract
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.14010 1–"Готельно-ресторанна справа" Укл.: М.С. Прохорова – Харків: ХНАМГ, 2012. - с.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Subjects: | Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012 |
ID Code: | 23565 |
Deposited By: | Доцент С.О. ПОГАСІЙ |
Deposited On: | 23 Dec 2011 07:50 |
Last Modified: | 23 Dec 2011 07:50 |
Repository Staff Only: item control page