A.N.Beketov KNUME Digital Repository

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа")

Прохорова, М.С. (2011) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “МЕНЕДЖМЕНТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА” (для студентів 5 курсу заочної форм навчання напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа"). [Teaching Resource] (Unpublished)

[img] Microsoft Word
27kB

Abstract

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни “Менеджмент готельно-ресторанного господарства” для студентів 5 курсу заочної форми навчання напряму підготовки 6.14010 1–"Готельно-ресторанна справа" Укл.: М.С. Прохорова – Харків: ХНАМГ, 2012. - с.

Item Type:Teaching Resource
Subjects:Our documents > Plan publication of instructional materials > 604 Tourisms and hotel economy > Plan 2012
ID Code:23565
Deposited By: Доцент С.О. ПОГАСІЙ
Deposited On:23 Dec 2011 07:50
Last Modified:23 Dec 2011 07:50

Repository Staff Only: item control page